Vakantie

Vakantiegroet uit Oostenrijk, augustus 2016
Het hoogste motormuseum van Europa op de Timmelsjoch in Oostenrijk is een markant, houten museum waar meer dan 230 klassieke motoren en auto’s worden geëxposeerd.

Op 18 januari 2021 slaat het noodlot toe, om 4:40uur  BRAND

MAAAAR er is goed nieuws, op 4 februari wordt bekend gemaakt dat het museum herbouwd word (LINK)
Dus er komt weer een moment dat je hier welkom bent!
Bert en Lia Karssen

Vakantiegroet uit de India, juli 2017

Een vakantiekaartje sturen uit India leek ons niet zo’n goed idee. Daarom maar een fotogroet. Deze zomer hebben Lenny en ik op 2 Royal Enfield’s (Bullit) een trektocht van zo’n 3.000 km gemaakt in de Himalaya. We deden dat samen, op eigen gelegenheid en op “de bonnefooi”.. Wel goed voorbereid natuurlijk. 

Bijgaand een foto op de hoogst berijdbare pas ter wereld. Berijdbaar is overigens een betrekkelijk begrip. Soms ga je door een riviertje of ontbreekt elk asfalt of verharding.
Albert en Lenny Koelewijn

Rondreis West-USA, juni 2014

Na twee jaar kwam een droom uit: met een groep motorrijders een tocht maken langs de hoogtepunten van West-Amerika: van Los Angeles naar San Francisco, Yosemite National Park, Las Vegas, Zion NP, Painted Desert, Flagstaff, de Grand Canyon, over de beroemde Route 66, en via Palm Springs terug naar Los Angeles.

Ruud de Boer doet er uitgebreid verslag van:  lees meer.

Vakantie Schotland, zomer 2014

Een vouwwagen achter een auto is heel normaal, maar zo’n handige kampeerwagen bestaat ook als aanhanger voor de motorfiets!  Harry trok ermee door Schotland. Klik op de foto hiernaast en wie weet, neem je volgende keer  i.p.v. overvolle top- en zijkoffers, ook zo’n handig wagentje mee…

Ingestuurd door Harry Oosterbroek

Rondreis Schotland, augustus 2010

Met de boot van IJmuiden naar Newcastle en ’s morgens na het aanmeren naar Perth gereden voor onze eerste Bed & Breakfast. We zijn daar drie nachten geweest en hebben twee kastelen en een wiskeystokerij bezocht.
Toen verder naar Inverness voor weer drie nachten. We hebben een rondje om het Loch Ness gereden en een bezoek gebracht aan Fort George. De andere dag zijn we naar het westen gereden en hebben we een tropische tuin bezocht.  …..meer

Spanje – Portugal, augustus 2010

In vier weken rondtoeren door Spanje, aan de oostkant ‘naar beneden’, in het zuiden doorrijden richting het westen, Gibraltar bezoeken en dan via Portugal weer noordwaarts, om ten slotte nog wat in Frankrijk rond te hangen.

Bekijk de foto’s; lees de beschrijving en geniet mee met de rondreis van Harry Oosterbroek!      

Lees meer.

Vakantie Schotland, mei 2009

Een 7-daagse reis, met route volgens de garmin, wat prima werkte. Men zegt dat je in mei in Schotland de beste periode hebt qua weer….

Kijk mee via de foto’s van Theo en een korte beschrijving van de reis door Harry.

Lees meer.

Rondreis Griekenland, mei 2003

Op de motorfiets naar Duitsland, met de motor-slaaptrein van Düsseldorf naar Villach in het uiterste zuiden van Oostenrijk, en de veerboot Venetië – Igoumenitsa. Daarna heerlijk motor rijden door een bergachtig landschap met wereld-beroemde bezienswaardigheden, én een mini-strandvakantie op een nog niet verpest Cycldisch eiland. Zon en Griekse sfeer doen de rest. Een reis van ca. 3.000 km, verdeeld over 13 etappes, en 9 dagen ter vrije besteding in dit sfeervolle land.

Cees van Elven maakte het allemaal mee! Lees meer.

AGENDA

SPONSOREN